Så kan du välja rätt hängmatta – utifrån dina behov

Amazonas hängmatta Tonga ocean - detalj

Att välja hängmatta kan vara svårt. Hängmattor har många användningsområden, och vi har många olika sorter att erbjuda. Är du en aktiv friluftsmänniska, eller vill du bara ta det lugnt med familjen? I det här inlägget hjälper vi dig att hitta rätt hängmatta eller hängstol utifrån just dina behov. 

1. En stor hängmatta för barnfamiljen

Någon av våra stora hängmattor är ett perfekt krypin för hela familjen! Där kan ni både äta helgfrukosten eller gunga stillsamt till fåglarnas kvitter en varm sommardag.

Våra stora hängmattor passar både för föräldern som vill ta en tupplur och för barnen som behöver vila en stund eller bygga en koja. De är också en mysig plats för högläsning, eller för att bara ta det lugnt tillsammans.  

För familjer som har barn eller husdjur rekommenderar vi att välja en slitstark hängmatta utan spridare, eftersom den både är mer stabil och lättare att tvätta. 

Kolla in den här familjehängmattan: 

La Siesta Brisa sea salt - perfekt i trädgården

Eller se hela vårt utbud av stora hängmattor här! 

 

2. En hängmatta med spridare för soldyrkaren 

Får du aldrig nog av solens strålar? Då kan du med fördel välja en hängmatta med spridare. Eftersom spridaren breder ut hängmattans tyg och gör att det inte skuggar dig. Perfekt för den som vill jobba upp en schysst solbränna, eller värma upp sig inför ett dopp! 

En hängmatta med spridare är också det perfekta dekorativa inslaget i din trädgård eller på din balkong. 

Kolla in den här hängmattan med spridare:

Lazy Rest hängmatta Dreams - perfekt utomhus

Eller se hela vårt utbud av hängmattor med spridare här!

 

3. En campinghängmatta för friluftsälskaren 

Trivs du allra bäst ute i skogen, där de enda ljud man hör är fåglarnas kvitter och vindens sus? Då ska du satsa på en campinghängmatta! Med en campinghängmatta i vädertåligt tyg slipper du leta efter en lämplig tältplats, eller sova på ojämn mark – allt du behöver är två träd! 

Våra campinghängmattor kan du också komplettera med extra myggnät, regnskydd eller en värmande underquilt för lite kallare nätter. 

Kolla in den här campinghängmattan:

Amazonas Moskito Traveller Thermo scene

Eller se hela vårt utbud av campinghängmattor här! 

 

4. En hängstol för läslusen

För dig som älskar att läsa är en hängstol eller hängfåtölj ett mysigt alternativ. I en hängstol kan du få ett eget, lite avskärmat utrymme samtidigt som du gungas till ro medan du läser. 

Till våra hängfåtöljer har du möjlighet att köpa kuddar för maximal komfort och bygga en lugn, hängande hörna där du helt kan fokusera på din spännande bok!

Kolla in den här hängstolen:

Amazonas hängstol brasil natura inomhus

Eller se hela vårt utbud av hängstolar och hängfåtöljer här! 

Kontakta oss gärna!

Om du vill ha personlig hjälp att välja hängmatta eller om du har några frågor – tveka inte att kontakta oss! Vi är experter på hängmattor och hjälper dig gärna. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *