Om oss

Ren slump och en kille som heter Anders gjorde att jag lämnade det tyska hemlandet bakom mig och hamnade i Sverige 2014. I Tyskland hade jag redan jobbat för en hängmatteproducent i över 10 år och alltid uppskattat att sälja kvalitativa hängmattor. En hängmatta gör sin användare glad och avslappnad och det är mycket roligt att kunna bringa de två tillsammans.

Efter en kort paus, där jag använde min hängmatta bara på fritiden och där jag dessutom gjorde en snabbkurs i svenska, tyckte jag att det var dags att komma tillbaka till mina älskade hängmattor även yrkesmässigt. I min webbutik erbjuder jag ett antal olika märken, så att du får det bästa möjliga urval av hängmattor och hängstolar från Brasilien, Colombia, El Salvador, Mexiko samt amerikanska hängmattor. Jag delar gärna min kunskap med dig och hjälper till med att hitta den perfekta hängmattan så att du kan njuta av varje sekund under sommaren.

Bor du i Stockholmsområdet och vill titta på olika modeller innan du bestämmer dig, är du hjärtligt välkommen (ring eller messa för tid). Det finns ingen butik, utan en stor altan där du kan testa produkterna och jag hämtar gärna dina favoriter från lagret, så att du kan titta på detaljerna lite närmare.

Jag hoppas att du gillar sortimentet och om du har frågor, kontakta mig gärna.

Soliga hälsningar,

Wiebke .

Maila oss

WWB Hängmatta & mer

Kristinelundsvägen 11
12352 Farsta
Tel: 072-968 6797
mail: info@hangmatta-och-mer.se