Flip book element

Tropilex Cancun Rainbow – kingsize näthängmatta

1390 kr inkl. moms

Färgglad näthängmatta för hela familjen – handgjord i Indien

Tropilex kingsize näthängmatta Cancun Rainbow har en ypperlig storlek för hela familjen. Hängmattan vävs av hundratals små tråder som anpassar sig perfekt efter din kropp för bäst möjliga komfort. En färgglad regnbåge för din trädgård som är perfekt för att slappna av.

Levereras inom 1-2 vardagar – Gratis frakt!

OBS: upphängning (krok, rep, etc.) eller ställning köper du separat.

Läs mer

Tropilex Comfort smoke – dubbelhängmatta

1049 kr inkl. moms

Dubbelhängmatta med vackert mönster från Colombia

Tropilex väver hängmattan Comfort smoke i Colombia. Hängmattan har ett vackert mönster med fina handarbetade detaljer, till exempel de flätade upphängningssnören som kallas ”cadejos”. Tyget klarar lätta regnskur tack vare sin bomullspolyesterblandning. Med en maxbelastning på 180 kg är den robust för 1-2 personer. Här slappnar du av mysigt och fint!

Levereras inom 1-2 vardagar – Gratis frakt!

OBS: Upphängning eller ställning köper du separat. Kuddar följer inte med.

Läs mer

Amazonas Wing Tarp regnskydd – 950 g

1290 kr inkl. moms

Runtom regnskydd för din friluftssäng!

Vår Amazonas Wing Tarp bjuder på skydd från vind och regn från alla sidor. Den har nämligen vingar på kortsidorna som man kan stänga, så att du helt omsluten av regnskyddet. Är vädret fint, rullar du upp vingarna för en bättre luftcirkulation och utsikt i naturen. Regnskyddets form och storlek passar perfekt till de flesta Amazonas resehängmattor och kan såklart också använda utan hängmatta på marken som ultralätt tält.

Levereras inom 1-2 vardagar – Gratis frakt!

OBS: Hängmattan köper du separat.

Artikelnr: AZ-3080021 Kategorier: , ,
Läs mer

Amazonas Traveller Tarp Forest – 650 g

1090 kr inkl. moms

Regnskydd för din friluftssäng med kamouflage mönster!

Vår Amazonas Traveller Tarp Forest skyddar dig mot regn och rusk. Tyget har ett kamouflage mönster, så att du kan smälta in perfekt i skogen. Regnskyddets form och storlek passar perfekt till de flesta Amazonas resehängmattor. Kombinerar du din tarp med en hängmatta har du en perfekt friluftssäng som vaggar dig till sömn efter dagens äventyr.

Levereras inom 1-2 vardagar – Gratis frakt!

OBS: Hängmattan köper du separat.

Artikelnr: AZ-3080008 Kategorier: , ,
Läs mer

Amazonas Topquilt täcke

890 kr inkl. moms

Täcke för övernattning i hängmattan

Amazonas Topquilt är ett täcke som är specialanpassad för övernattning i hängmattan. Täckets form är konisk och det konstruerades utan dragkedjor, så att du kan lätt komma in och ut och är mycket flexibel i hur du kan använda produkten. På fotänden är topquilten formsydd upp till knähöjden som säkerställer en bra värmeisolering för dina fötter. Resten av täckets längd är öppet, så att du har maximal rörelsefrihet om du önskar detta. Vid huvudänden har täcket en bredd på 65 – 130 cm beroende på om du viker den helt runt dig eller om du har det öppet. Det finns en justering på huvudänden, så att du kan anpassa öppningen till önskad storlek.

OBS: hängmattan köper du separat.

Lagervara – Levereras inom 1-2 vardagar

Artikelnr: AZ-1030198 Kategorier: , ,
Läs mer

Amazonas Moskito Traveller Forest hammock 500g

890 kr inkl. moms

Ultralätt kamouflage hängmatta med myggnät

Vår Amazonas Moskito Traveller Forest hammock är en kamouflage hängmatta med myggnät. Den är perfekt om du vill sova ute och ska inte synas, till exempel när du vill observera djurlivet. Hängmattan har ett mycket praktiskt myggnät som skyddar dig från de små plågorna. Det finns 2 patenterade spridare som håller nätet upp, så att du har mer utrymme inne i hängmattan. Upplev vildmarken på ett helt nytt sätt när hängmattan gungar dig till sömn!

OBS: Upphängning och regnskydd (tarp) köper du separat.

Lagervara – Levereras inom 1-2 vardagar

Artikelnr: AZ-1030218 Kategorier: ,
Läs mer

Tropilex Curaçao Air – singelhängmatta med spridare

790 kr inkl. moms

Singelhängmatta med spridare i blåvitt

Tropilex Curaçao Air är en singelhängmatta med spridare i maritimer färger. Tyget vävs i en bomullspolyesterblandning som klarar lätta regnskur. Maxbelastningen är 120 kg. Tyget är Oeko-Tex® certifierat som är en av världens ledande textilcertifieringar. Här vilar du riktig skönt i trädgården eller på verandan.

Levereras inom 1-2 vardagar – Gratis frakt!

OBS: Upphängning eller ställning köper du separat.

Läs mer

Tropilex Pure mocca – familjehängmatta

1049 kr inkl. moms

Enfärgad familjehängmatta från Colombia

Tropilex Pure mocca tillverkas i Colombia och är perfekt om du letar efter en elegant design. Pure hängmattor är enfärgade och lätt att kombinera med din inredning. Tyget vävs i en bomullspolyesterblandning som klarar lätta regnskur. Med en maxbelastning på 200 kg har hela familjen plats i mattan. Chilla med stil!

Levereras inom 1-2 vardagar – Gratis frakt!

OBS: Upphängningsrep eller ställning köper du separat.

Läs mer

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.