Så kan du inreda med hängstol

La Siesta Habana Lounger agave - perfekt inomhus

Att inreda med hängstol 

Att inreda ditt hem med en hängstol tillför både mysfaktor och komfort! Eftersom en hängstol tar relativt lite plats passar den bra i de flesta rum, och är ett nättare alternativ till en hängmatta. Du kan gunga stillsamt, utan att ge upp för mycket utrymme i ditt hem. 

Är du sugen på att vila i en hängstol, men osäker på var du vill ha den? Nedan listar vi sex platser där en hängstol är den perfekta möbeln. 

1. Gunga stillsamt på balkongen 

LA SIESTA Habana Comfort Agave - XL hängstol, perfekt på balkongen

En nätt hängstol är den perfekta möbeln att inreda din balkong med. Du får samma gungande avslappning som i en hängmatta, men på betydligt mindre yta. Hängstolen tar inte särskilt mycket plats, och kräver dessutom ofta bara en enda upphängningspunkt vilket är mycket praktiskt när du inreder ett mindre utrymme.  

För att få till den maximala uterumskänslan kan du matcha din hängstol med ett par stora gröna växter. Vips har du en mysig oas på balkongen där du kan läsa, njuta av solens strålar och lyssna på ljuden av sommaren utanför. Den här hängstolen från LA SIESTA är perfekt för balkongen. 

 

2. Häng en mysig koja i barnrummet 

LA SIESTA barnhängstol Joki Teddy - skoj & mys i barnrummet

Att inreda ditt barns rum med en hängstol är att ge ditt barn ett mysigt krypin där endast fantasin sätter gränserna! Hängstolen kan bli till läshörna, koja, gömställe, viloplats – möjligheterna är oändliga. Komplettera hängstolen med mjuka kuddar, eller låt barnets gosedjur bo i den. Här kan ditt barn vila, gunga, leka eller bara vara ifred en liten stund. 

Se till att hänga upp hängstolen med ordentliga fästen så att ditt barn kan gunga tryggt och härligt. Den här hängstolen från La Siesta är perfekt för barnrummet. 

3. Inred med hängstol i vardagsrummet

Amazonas hängstol Brasil rainbow

För dig som vill njuta av att gunga lugnt även inomhus, är en hängstol i vardagsrummet ett perfekt inredningsalternativ. Här kan du experimentera med färgval: en neutral färg som smälter in för ett stilrent uttryck, eller en färgglad stol med fransar för mer bohemisk känsla? Du bestämmer. För att skapa en extra ombonad känsla kan du inreda din stol med kuddar eller filtar. Allt är möjligt! 

Att inreda ditt vardagsrum med en hängstol är att ge dig själv möjligheten att gunga bekvämt medan du läser, tittar på TV och umgås med familjen. Den här hängstolen från Amazonas är ett perfekt tillskott i ditt hem. 

4. Gör plats för avslappning på verandan 

LA SIESTA Domingo Comfort hängstol Sea Salt - perfekt utomhusKanske längtar du efter den optimala platsen att dricka ditt morgonkaffe på? I så fall kan du med fördel inreda din veranda eller uteplats med en hängstol. I hängstolen kan du vakna till i lugn och ro medan solen värmer dig. Du kan också varva ned i lugn och ro medan du lyssnar på de stillsamma ljuden av en sommarkväll, antingen i ditt eget sällskap, eller i samtal med goda vänner. 

En hängstol gör din veranda till en plats som du gärna vill vistas på. Den här hängstolen från Lazy Rest ett perfekt tillskott till din veranda. 

5. Vila lugnt i trädgården

LA SIESTA Domingo Lounger Toucan - perfekt i trädgården

Saknar din trädgård plats för hängmatta, eller vill du ha ett nättare alternativ? Då kan du satsa på en hängstol! Eftersom den kan hängas upp med enbart ett fäste, behöver du inte ha två träd att sätta upp den emellan. Om du vill kunna placera din hängstol helt fritt, som en hammock, kan du i stället välja en hängstol med ställning.

Att inreda trädgården med en hängstol ger dig en plats att varva ned på efter en lång dag av trädgårdsarbete eller lek på gräsmattan med barnen. Den kan bli din egen plats för lugn och ro, läsning och avslappning. Den här hängstolen från LA SIESTA kommer att se otrolig ut i din trädgård. 

6. Skapa ditt eget uterum i skogen 

Älskar du att vara ute i naturen? Med en portabel hängstol, s.k. campinghängstol, kan du förvandla nästan vilken plats som helst till ditt alldeles egna uterum. En campinghängstol får lätt plats i din packning, och är lätt att bära. Bara du hittar ett träd att hänga upp den i, kommer du upp från marken och slipper leta efter en bekväm sittplats. På så vis kan du vila benen, äta din matsäck eller till och med ta en tupplur – mitt i naturen! 

En campinghängstol ger dig möjlighet att rasta både bekvämt och flexibelt. Den här campinghängstolen från La Siesta kommer passa perfekt i din packning. 

 

Hitta fler hängstolar att inreda med 

Hittar du inte vad du söker? Här kan du se hela vårt utbud av hängstolar. 

 

Kontakta oss gärna

Om du vill ha personlig hjälp att välja hängstol eller hängmatta, eller om du har några frågor – tveka inte att kontakta oss! Vi är experter på hängstolar och hängmattor, och vi hjälper dig gärna. 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *